SAMSUN İL MEM ARGE

4006 - TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı Başvuru Sonuçları Açıklandı.

4006 - TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı Başvuru Sonuçları Açıklandı.  
4006 - TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı Başvuru Sonuçları Açıklandı.

Milli Teknoloji Hamlesi çerçevesinde ülkemizin emin adımlarla ilerlediği bilim ve teknoloji yolculuğunda geleceğimizin teminatı gençlerimizin bilimsel proje hazırlama ve sunma deneyimi elde ettikleri 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programının 10. Dönemi kapsamında 4006-A ve 4006-B çağrı başvurularının değerlendirme süreci tamamlandı.

Değerlendirmeler neticesinde ilimizde bulunan toplam 106 okulumuzdan ortaokul ve lise öğrencimizin hazırlamış olduğu projeler destek almaya hak kazandı.  

Genç bilim insanlarımızı tebrik ediyor, hem bugün hem gelecekte ülkemize ve tüm insanlığa bilimsel projeleriyle büyük katkılar sağlamalarını temenni ediyoruz. Bir kez daha başvuru sürecinde emek veren tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Proje yürütücüleri, başvurularının değerlendirme sonuçlarına "Bilimiz" sayfası üzerinden hesaplarına giriş yaparak ulaşabilirler.

 

10. Bilim Fuarları fuar dönemi 16 Ekim 2023 - 14 Haziran 2024 tarih aralığı olarak belirlenmiştir. Proje yürütücüleri "Bilimiz" sayfasından giriş yaparak fuar tarihlerini 15 Ekim 2023 tarihine kadar değiştirebilirler.

 

Desteklenmesine karar verilen projeler için sözleşme e-imza süreci önümüzdeki günlerde başlatılacaktır. İlgili proje yürütücülerinin e-imzalarını ivedilikle temin etmeleri önem arz etmektedir. Sözleşme e-imza süreci tamamlanan projeler için proje destek miktarlarının ivedilikle proje yürütücülerine aktarılması planlanmaktadır.

02-10-2023

Kale Mahallesi Atatürk Bulvarı Yeni Hükümet Konağı Kat5 55019 SAMSUN - 03624358063

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.